FORSIKRINGSSKADER

Udbedring af forsikringsskader

Hjælp til forsikringsskader såsom rørskade m.fl.

Fjernvarme installatør

Hvem skal hjælpe dig?

Først og fremmest skal skaden besigtiges. Der er forskellige muligheder her fra.

Når skaden er besigtiget og anmeldt, bliver du oplyst om, hvorvidt forsikringen dækker din eventuelle rørskade eller ej. Er din skade dækket, har du mulighed for at vælge, hvilke håndværkere der skal udbedre skaden. Hvis IKKE skaden er dækket, er der nogle forsikringer, som ikke betaler for øvrige forundersøgelser (sporing/tv-inspektion m.m.). Spørg din håndværkstaksator, hvis du er i tvivl om noget.


Mulighed 1: HOVMAND VVS TEKNIK APS


Vælger du at lade Hovmand VVS Teknik APS udbedre din rørskade, kan vi besigtige skaden, hjælpe med anmeldelsen og sørge for alt ”det” andet. Vi koordinerer samtlige håndværkere, indsamler tilbud, sender fakturaer videre og hjælper dig trygt igennem hele processen. Vi samarbejder med et fast og professionelt team af dygtige håndværkere, som er vant til at arbejde med skadesarbejde og de udfordringer, der måtte være eller opstå omkring dette.

Mulighed 2: Egne håndværkere


Vælger du at gøre brug af ”egne håndværkere”, så er det dig selv, der skal koordinere disse. I de fleste tilfælde må man ikke begynde at reparere skaden, før der er indsendt tilbud fra håndværkerne. Disse tilbud skal dine egne håndværkere selv indsende til forsikringen, som så skal godkende tilbuddet inden udbedringen af skaden kan påbegyndes. Efter endt arbejde skal hver eneste faktura indsendes til håndværkstaksatoren/forsikringen alt efter, hvilket forsikringsselskab du har.

Er du i tvivl om noget, rådgiver vi dig gerne.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Kontakt os

Har du problemer med vandet, varmen eller lignende?
Ønsker du at opgradere til et bedre system?
Vi svarer på dine spørgsmål, og sammen kan vi finde en løsning!

Få et tilbud

Udfyld skemaet og bliv kontaktet

Contact Us