VARMEPUMPE

Med en varmepumpe, får du opvarmning, køling og varmt brugsvand produceret med et enkelt system.
 

Installation af varmepumper i Vejle og omegn

Lad jorden varme jer

Den udvendige del af et jordvarmeanlæg bliver, som navnet antyder, gravet ned i jorden på grunden, hvorfra den opsamler den oplagrede varme i jordens øverste lag. Jordvarme bliver så ført ind i huset. Jordvarmeanlæg er driftsikre og kræver minimal udskiftning. Du sikrer derfor en varmekilde med en lang levetid, som samtidig er energieffektiv. Dette betyder også, at dine omkostninger på installation af varmepumpen tjener sig ind efter få år.

Anlægget kræver tilstrækkeligt med areal på grunden for at kunne installeres. Ønsker du at få undersøgt, om jordvarme er en mulighed for dig i dit område, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så undersøger vi gerne dine muligheder for varmepumper i Vejle.

Eksperter i rådgivning og installation

Vi arbejder primært med varmepumper i Vejle og Børkop, men vi kører gerne ud til kunder i hele Trekantsområdet. Hos Hovmand VVS er vi eksperter i både rådgivning og installation, og hjælper dig med at finde den varmepumpe, der passer dine behov.

Kontakt os på telefon: 75 83 08 20 og hør hvordan du kan spare tusindvis af kroner på varmeregningen. Vores eksperter står altid klar til med rådgivning til installation af varmepumper i Vejle. Vi er her for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, når det handler om opvarmning af din bolig.

Kontakt os

Har du problemer med vandet, varmen eller lignende?
Ønsker du at opgradere til et bedre system?
Vi svarer på dine spørgsmål, og sammen kan vi finde en løsning!

Få et tilbud

Udfyld skemaet og bliv kontaktet

Contact Us