Blikkenslager Vejle

Som autoriseret blikkenslager i Vejle, har vores blikarbejde vækket smil hos mange private og erhvervskunder. Hovmand VVS udfører alle opgaver inden for blikkenslager, VVS og kloakarbejde.

Blikarbejde til privat, erhverv og det offentlige

Skal du have lavet tagrender, nedløbsrør, inddækning eller måske tilpasset dit hjem med flotte blik elementer, der giver et unikt bygningsdesign? Vi har et stort net af samarbejdspartnere, hvilket betyder at vi kan udfører blikarbejde i alle tænkelige størrelse. Vores kontor er placeret i Vejle, men vi opererer også i områderne omkring Vejle.

Uanset din opgave klarer Hovmand VVS den. Vi udfører kompetent blikkenslagerarbejde, som er baseret på høj faglighed fra mange års erfaring. Vi har stor ekspertise inden for særligt zink, men tilbyder også at levere en fantastisk løsning, hvis I ønsker at designe bygningen i f.eks. smukt kobber eller andet. Du får både montering, reparation og service på tagrender, bliktage og meget mere – altid i bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores medarbejdere er veluddannede og bliver løbende opdateret med de nyeste tiltag og arbejdsmetoder indenfor branchen. På den måde er du sikret godt håndværk og grundig vejledning, hver gang du vælger os som din blikkenslager.

Kontakt din lokale blikkenslager i Vejle

Kontakt Hovmand VVS på telefon 75 83 08 20 eller email info@hovmandvvs.dk for en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, med en beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skal vi give dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op så snart vi kan!